Molly-jo

Når man går til mange selskaber, som jeg gør, er det altid nødvendigt, at have en helt opdateret festgarderobe. For mig betyder udseendet meget, og derfor er jeg nødt til at have det seneste nye modetøj, når nu jeg står og skal til endnu et af de mange selskaber. Når jeg skal finde nyt tøj, er jeg blevet glad for at finde det på nettet, og specielt www.skott.com står højt på min liste. Men her fandt jeg mærket Molly-Jo, som er et dansk mærke, der opstod i 1988 i Paris. Og når man har sagt Paris, må man også sige mode, og når nu mærket er opstået i Paris, bærer det naturligvis stadig præg af at det er yderst modebevidste designere, der står bag kollektionerne.

Molly-Jo er et mærke, der er meget populært når det kommer til festtøj. Jeg finder det selv meget festligt, så jeg skyndte mig at shoppe løs til de næste mange arrangementer, og jeg må sige, at jeg finder tøjet meget eksklusivt og feminint!

To gange om året udkommer der en ny kollektion – det være sig henholdsvis efterårs-/vinterkollektionen og forårs-/sommerkollektionen, og fra nu af vil jeg sidde og vente i spænding en gang hvert halve år, for at vente på disse kollektioner! Mange selskaber finder jo sted i forårssæsonen, så jeg tror især, den vil være eftertragtet hos mig.

En ting jeg elsker ved Molly-Jo er desuden tøjets helt fantastiske kvalitet! jeg føler mig rigtig godt tilpas i tøjet, hvilket også er yderst vigtigt til selskaber! For mig er det ikke sjovt at stå og føle sig utilpas i sit tøj, selv om man til tider kan blive nødt til det. Men jeg har aldrig nogen sinde haft den slagt problemer med Molly-Jo, for med Molly-Jo er man altid i sikre hænder, da tøjet både fremhæver de bedste sider af mig, er komfortabelt og samtidig er det yderst moderne!

Tøjet bærer som sagt et meget festligt præg, hvilket falder meget i min smag. det har nogle rigtig flotte mønstre og farver, som før det muligt at skille sig ud og dermed at udtrykke sin personlighed.

Jeg er vild med Molly-Jo, da tøjet både har en helt fantastisk pasform, det er meget bekvemt, det er festligt, unikt og så bærer det præg af en helt fantastisk kvalitet! Derfor elsker jeg Molly-Jo, og det er altid det første sted jeg kigger, hvis jeg enten er inviteret til et nyt arrangement, eller in garderobe blot skal fornyes!

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *