Hurtigt internet med fibernet og bredbånd

Er du træt af langsomt internet, langsomme forbindelser med langsomt datatrafik? Så skulle du prøve fibernet eller mobilt bredbånd! Med fibernet får du den mest optimale og hurtige internetforbindelse, som du ikke bliver træt af, vid mere. Her kan du gå rundt i hele huset og være online på din computer eller på andre mobile enheder. Lige meget hvor du befinder dig i hjemmet, kan du altså komme hurtigt på internettet.fibernet bredbånd

Hvis du mere er typen, der altid er på farten, skulle du prøve mobilt bredbånd. Med et mobilt bredbånd kan du bevæge dig udenfor hjemmet, og stadig være online! Dit mobile bredbånd bliver installeret i form af en USB nøgle, som kan sættes direkte i din bærbare computer. Det vil altså sige, at så længe denne USB sidder i din computer, kan du både sidde i toget, til og fra arbejde eller på diverse cafeer – og stadig være online. Men du er ikke bare online, du er stadig online med Danmarks hurtigste internetforbindelse uanset hvor du befinder dig indenfor Danmarks grænser.

Nu spørger du sikkert dig selv om, hvad forskellen på det almindelige bredbånd og fibernet (også kaldet ADSL-bredbånd) og det mobile bredbånd. Det kan umiddelbart være svært at kende forskel på de to enheder, men der er ingen tvivl om, at den største forskel er, at du enten kan få bredbånd og fibernet til hjemmet eller kan få bredbånd uanset hvor du er i landet. Dette gør også, at det kan blive en smule svært at skulle vælge imellem de to bredbåndstyper.

ADSL-bredbånd er en type, som får sin internetforbindelse gennem telefonkablerne, og derfor skal tilsluttes og monteres til et telefonstik. Det er altså en fast form for internetforbindelse, som du ikke har mulighed for, at transportere rundt. Med dette bredbånd er det muligt, at tilslutte mange flere computere til internettet, og du har på den måde ubegrænset forbrug. Prisen på ADSL-bredbånd er meget forskellig alt efter hvilken hastighed du køber. Med denne type kan du få helt op til 200 Mbit (megabit). ADSL-bredbånd er derfor til dig, som har brug for høj hastighed og ikke mindst brug for mange computere tilsluttet forbindelsen på samme tid.

Mobilt bredbånd er en internetforbindelse, som kan købes hos langt de fleste mobilselskaber, se her. Der er sket en kraftig vækst af disse udbydere i Danmark i de seneste år, og hver især har deres gode fordele og gode priser. Her handler det om, at du skal kunne vælge efter dine behov. Giv dig derfor god tid til at overveje hvilket firma du ønsker, at handle med. Internetforbindelsen der bruges til det mobile bredbånd går derfor også igennem mobilmasterne. Faktisk kan du både vælge dit mobile bredbånd via din mobiltelefon eller som tidligere nævnt; et USB-modem. Hastigheden afhænger af den mobile forbindelse, som er i det område, du befinder dig i. Hvis du vælger mobilt bredbånd, kan du kun have én computer tilsluttet nettet ad gangen. Men den helt store fordel er uden tvivl, at du kan være online hvor som helst, hvis bare der er en mobilmast, der kan give dig internetforbindelse.

Læs alt om bredbånd, mobilt bredbånd, fibernet og internet generelt på Bred-baand.dk.

Disclaimer

Related Posts

One thought on “Hurtigt internet med fibernet og bredbånd

  1. Personligt glæder jeg mig enormt meget til at 4G-netværket for alvor rulles ud. Det bliver spændende at se, hvad der sker, når det ikke længere er “rå kobber”, der er flaskehalsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *