Turkey Flag Hanging On Bridge

Tyrkiet er næste rejsemål

Stemningen derhjemme er dejlig. Børnene er glade og faktisk så skændes de ikke så meget, som de plejer. Det er rart, når der er fred i hjemmet. Hverken du eller din ægtefælle behøver at fremstå som den onde forældre, der skiller dem ad, når deres skænderi ender i slåskamp. Du kan godt høre på jeres to drenge, at det sommetider trækker op til slåskamp. Men du har også hørt én af dem sige til den anden, at de ikke må slås. De er helt på det rene med, at hvis de slås, så bliver påskeferien aflyst! Og det vil de altså ikke risikere. Så skænderierne bliver holdt nede på et niveau, hvor det bare er en lidt højlydt diskussion.

Det virker

Du er rigtig glad for, at de har taget jeres trussel alvorligt. Det er en befrielse at kunne planlægge de sidste indkøb inden ferien i fred og ro. Det er rart at vide, at begge knægtene glæder sig til jeres rejse. I skal til Tyrkiet. Ned til lunt vejr, søde mennesker og spændende kultur.

Nej, det var slet ikke nemt at finde rejsen dertil. Du og din ægtefælle har søgt efter rejser til Tyrkiet overalt. Først kiggede i efter afbudsrejser dertil. I vidste, at det var en god måde at finde billige ferier og rejser på. I fandt da også flere rejser til Tyrkiet. Men kun meget få af dem havde afgang på datoer, som passede ind i jeres planer for påsken. De fleste af dem gik da også til Istanbul. Istanbul er en kæmpe storby – og det var ikke lige det, I havde i tankerne, da I besluttede, at I skal til Tyrkiet.

Hvem har rejser til Tyrkiet

I kiggede på forskellige rejsebureauers rejser til Tyrkiet. De var ikke helt billige. Men I fandt én, som både var rimelig i pris og som ser spændende ud. I får lov til at komme på udflugt til et sted inde i landet, som er kendt for den særlige arkitektur, der hersker i landskabet. Og en kultur, som nu ikke eksisterer længere. Et godt indspark til at vække interessen for historie og samfundsforhold hos drengene.

De skal jo lære, at selvom internettet og AI kan give alle svarene, så skal der altså også lidt selvstændig tankevirksomhed til for at kunne skelne imellem sandt og falsk. Og hvad er bedre end at stå et sted – midt i et fremmed land og selv se virkeligheden? Jo, du og dine drenge glæder jer til at komme afsted i påsken. I glæder jer over, at I var heldige at finde en rejse til Tyrkiet, som vil introducere jer til et ukendt – men spændende – land.

Der er mange historiske monumenter at besøge. Der er spor efter mange forskellige civilisationer. Der er gastronomi, som repræsenterer mange forskellige kulturers holdning til ernæring, overlevelse og nydelse! Men bedst af alt: I skal møde et gæstfrit folk. Tyrkerne er gavmilde. De er stolte. De ved, hvad det vil sige at feste. De ved, hvad det vil sige at være omsorgsfuld og at tage hensyn. Og de elsker at diskutere!

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *