Alle små og store piger drømmer om prinsesser. Nogle lever sig helt ind i den fortryllende verden, mens andre bare synes det er et spændende univers. De fleste piger elsker at sidde og tegne, lave perler eller andre stille sysler. At lade dem få mulighed for at lægge puslespil giver dem en lang række vigtige færdigheder samtidig med, at det er en super hyggelig aktivitet.

Selv helt små piger er bevidste om, at lyserødt og glimmer er indbegrebet af lykke. Overfør dette til de puslespil du vælger til dit barn. Der er ingen tvivl om, at første step til succes er, at de synes om motivet.

Du kan finde puslespil helt ned til 4 brikker, så der er ingen undskyldning for ikke at gå i gang tidligt.

BD-JUM-13140

Det fantastiske univers, som Disney har bygget op omkring de mange forskellige prinsesser er naturligvis også overført til puslespillenes verden. Udover eventyret og prinsesserne er det også en stor fordel, at pigerne kender motiverne fra filmene og bøgerne, så der ud af pladen træder en hel historie, som kan lade fantasien få frit løb undervejs. De flotte Disney motiver fås også i voksen udgaver med 1000 brikker til de ældre ”prinsesser”. Uanset, hvor gammel man er, er det noget fantastisk og eventyrlig over dette univers, så selv voksne også finder det sjovt at lægge motiverne.

Naturligvis kan børn selv sidde og lægge puslespil, men som voksen er det en fantastisk måde at være sammen med sine børn på. Man kan sidde og hygge sig sammen og få en god snak om lidt af hvert. I en verden, hvor vi vel alle konstant har lidt for travlt er det en yderst sund aktivitet for både børn og voksne, at sætte sig ned og hellige sig de mange brikker, der skal sættes sammen til en bestemt motiv.

Børnene elsker, når de voksne vil være med til at lege og her lærer børnene samtidig en lang række vigtige færdigheder, så det er svært at finde en undskyldning for ikke at komme i gang.

Disclaimer

Related Posts

One thought on “Puslespil for piger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *