Om JBE

HarddiskJeg har altid været lidt af en nørd, når det kom til computere. Jeg fik min første computer, da jeg var 10 år gammel. Den kunne ikke meget, men fascinationen af, at kunne få en maskine til at adlyde ens mindste vink tiltalte mig meget.

Siden den dag, har min hverdag stået på computerspil, programmering, webhosting, you name it. Alt der rimer bare lidt på computer og it har siden starten fanget min interesse.

I dag deler jeg ud af min viden og erfaringen gennem denne blog, så du forhåbentlig kan lære noget, og endnu vigtigere; ikke kommer til at begå de samme fejl som jeg.

Med tiden har min horisont udvidet sig lidt, hvilket også tydeligt ses af at indholdet på bloggen er blevet noget bredere og mere nuanceret. Computere er stadig mit hjerteblod, men jeg har, som nogen nok ville sige det, får lidt mere indhold i tilværelsen 🙂

Når du læser nogle af artiklerne her på bloggen (og det håber jeg naturligvis, at du gør, nu du har fundet hertil), så er du meget velkommen til at kommentere artiklerne eller spørge ind til indholdet, hvis der skulle opstå spørgsmål. Det gør kun det hele lidt mere interessant, hvis vi kan have en god debat.

Og så har jeg vist kun tilbage at ønske velkommen til og god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *