Modsat af hvad man måske læser rundt omkring i de kulørte blade er vægtvogternes pointsystem ikke den eneste måde at tabe sig på. Der er mange andre måder og der er to af dem der er specielt gode.

Markedsføringen og omtalen af vægtvogterne fejler bestemt ikke noget. De er super dygtige til at drive forretning og tjene penge. Det er som om at alle nu har lært at sige at de ikke er på slankekur, men på vægtvogternes varige vægttabsprogram – fordi det er det eneste der virker. Det er måske ikke helt rigtigt at et varigt vægttab er det bedste. Der er lavet undersøgelser som viser at dem der vælger den lange vej typisk er dem som har størst sandsynlighed for at falde i igen (se den artikel der linkes til højere oppe).

Hvorfor så vælge vægtvogterne? Personligt tror jeg at grunden til at mange vælger vægtvogterne er at de har hørt at det fungerer og den anden, og måske mere tungtvejende grund er at det er sat i system. Der er faste regler om hvad du må spise, der er points og det er nemt at bruge det. Det med regler er den eneste vej for mange mennesker, de skal have nogle faste rammer som de skal holde sig indenfor – ellers går det galt.

Nogle af de alternativer der er oppe er blandt andet Slow Carb kuren og Paleo kuren, som er proteinkure. Paleo er mest kød og grøntsager og så giver man den gas med at spise. Slow carb er lidt de samme, men der fokuseres så også på at man skal spise langsomme kulhydrater som kroppen er lang tid om at nedbryde og derved bevarer man kroppens høje forbrænding i længere tid.

Begge slankekure har naturligvis formålet at man som bruger skal tabe sig – ingen tvivl om  det, men der er stor forskel i hvor hurtigt det går og hvordan man har det undervejs.

Noget andet man skal huske at holde styr på, når man er på slankekur er at man får nok vitaminer og mineraler. Her anbefaler vi at man kigger på onlinevitaminer.dk for at få det man har behov for.

Disclaimer

Related Posts

One thought on “Slank uden points

  1. Jeg tror mange danskere, skal til at passe på med hvad de spiser. Vi er virkelig kommet i overvægtens tidsalder.

    mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *