Hjemmesko til hende

Efterdønningerne af julehandelen er godt i gang: Folk skal have alle deres julegaver byttet. Samtidigt er vinterudsalget så småt startet. Der er faktisk mange butikker, der har rigtigt gode tilbud. Du har måske ikke selv så mange gaver, der skal byttes, så du er mere indstillet på at finde de rigtigt gode tilbud. Der er sådan set ikke rigtigt noget, du har brug for. Du kigger bare. Det er rart at se på isenkram, tøj og sko. Man kan altid finde noget, som er pænt.

Butik med hjemmesko

I storcenteret går du derfor rundt – lidt på må og få. Men så ser du en skoforretning. De har sådan et sjovt skilt i vinduet, hvor de skriver ”Supertilbud på hjemmesko til kvinder”. Det er måske ikke lige det allersjoveste at købe: Et par hjemmesko. Men det er da noget, der er nyttigt. Du går derfor ind i skoforretningen og forklarer, at du gerne vil kigge på deres hjemmesko. Kvinden, der ekspederer dig, spørger, om det skal være et par sko til dig selv, eller om det måske er en ekstra lille gave. Det giver dig en god idé. Du forklarer, at det har du ikke helt bestemt endnu. Måske både og.

Hun har da fortjent det

Du har nemlig fået den idé, at du vil give din mor et par nye, lækre hjemmesko. Din mor er nemlig ikke ret god til at købe smart tøj til sig selv. Du og ekspeditricen går hen til hylderne med hjemmesko til kvinder. Du finder et par, som er rigtigt lækre. De er lavet af blødt skind. Du spørger, om de har dem i andre farver. Det har de desværre ikke, men de har den på lager i mange forskellige størrelser. Du beder derfor om at få et par i størrelse 39. Det par er til dig selv. Du beder også om et par i størrelse 40. Det er dem, din mor skal have.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *