Har din hund fået lopper? Det er noget som alle hundeejere oplever igen og igen. Det er næsten en af de her ting man skal opleve mindst en gang om året. Her ser vi på hvad du kan gøre.

For den erfarne hundeejer er symptomerne klare, hunden klør sig på halsen og kradser sig til blods eller bider sig til blods, der hvor benene ikke kan nå at klø.

Det er på tide at få fat i loppemiddel. Men hvad skal man lige gøre lørdag aften, hvor hunden helt åbenlyst har ondt og alle butikkerne har lukket.

Den erfarne hundeejer har altid et par stykker til at ligge derhjemme, netop til situationer som denne, hvor man skal bruge loppemidlet med det samme. Hvis det er første gang du har hund er opfordringen helt klar: du skal handle forud, for din hund vil 100% få lopper og det er helt normalt.

Det bedste du kan gøre er at klikke over på onlineloppekur.dk og forsyn dig med en eller flere pakker med loppemiddel, så er du klar til den aften, hvor du ikke lige kan komme i butik, men du har stadig brug for loppemidlet.

Når du så har fået fat i loppemidlet er det enkelt at komme i gang med det. De fleste loppemidler passer til den vægt din hund har, jo større hund jo stærkere er loppemidlet.

Fra behandlingen er begyndt til det begynder at virke, går der ikke mere end ca. 30 minutter og efter ca 6 timer er 90% af alle lopperne døde.

På det her tidspunkt skulle man jo tro at effekten fra loppemidlet langsomt begynder at aftage, men faktisk holder den effekten i op mod 30 dage. Det skyldes at lopperne ikke kun lever på hunden, de lever også i kurven og i tæpper, på gulvet og andre steder hunden kommer.

Hvis ikke effekten varede så lang tid, så ville hunden blot få lopper igen, når den kom tilbage i kurven. Loppemidlet virker således at alle lopperne nu uddør langsomt og efter 30 dage er både hunden og omgivelserne loppefri.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *