CMS priser

CMS systemer er måske et af de produkter, der varierer allermest i pris. Der findes alt på markedet, lige fra de gratis open source løsninger til den rigtig dyre ende af skalaen. CMS-priser afhænger af udbyder, funktionalitet, support-løsninger, drift og meget andet.

Som virksomhed er det derfor vigtigt at gøre op med sig selv, hvad det er, man har behov for med sin CMS-løsning. Hvad er essentielt? Hvad er budgettet? Og hvor får vi mest for pengene? Det er typisk en god ide at starte med at dele sine behov op i en ”Need-to-have” og en ”Nice-to-have”-liste. På den måde får man adskilt, hvad det er, CMS-løsningen som minimum skal kunne, og hvis der er funktioner, som det kunne være relevant at få med, hvis prisen er rigtig.

Hvad skal det koste?

Det er fristende at vælge et open source CMS, fordi det er gratis. Og der er da også efterhånden flere af de større open source CMS systemer, der er blevet udbygget og udviklet til at kunne en hel masse. Men man skal være opmærksom på, at det kan være så som så med supportmulighederne, når det gælder open source. Open source er udviklet og styres af en fælles community, og der er mange fora, hvor man kan stille spørgsmål og få svar. Men med mindre din virksomhed har nogle virkelig hårde IT-nørder ansat, kan det være lidt af en satsning at vælge open source.

For de fleste små og mellemstore virksomheder er der god logik i at investere i en CMS-løsning, hvor udbyderen er professionel og tilgængelig – og evt. også dansk. De forskellige udbydere har naturligvis også forskellige CMS-priser, og der er mange måder at sammensætte en CMS-pakke på.

Modulopbyggede CMS-priser

En rigtig fornuftig løsning for langt de fleste vil være en CMS-løsning, som er modulopbygget, som f.eks. TigerCMS. Med TigerCMS har vi forskellige CMS-priser, fordi vores kunder har forskellige CMS-behov. Du får en skræddersyet løsning til din virksomhed, hvor du kun betaler for lige netop de moduler til dit CMS, som du har brug for.  Vi kan tilføje og fjerne moduler efter behov, så de kun dækker de funktioner, som er relevante for din virksomhed og dens hjemmeside.

Vi kan hjælpe dig med at danne et overblik over dit behov og hjælpe dig til at finde hoved og hale i de mange forskellige CMS-priser på markedet.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *