Professionelt arbejdstøj i høj kvalitet

Jeg er på det seneste fået lidt mere fokus på at spare penge i virksomheden. Det skyldes dels at vi har lidt mindre at lave her i tømrervirksomheden, men også den nuværende situation, hvor mine medarbejdere er hjemsendte.

Nu ser det ud til at vi skal tilbage på arbejde snart igen og det er noget alle går og glæder sig til. Noget af det jeg som arbejdsgiver skal blive bedre til at fokusere på er at optimere mine udgifter. Det er blevet synligt at der kan ske ting i et splitsekund som man ikke selv er herre over og det kan have indvirkning på en selv, ens virksomhed og det liv som alle ens medarbejdere lever. Der for er det vigtigere end nogensinde at drive en sund virksomhed med et lavt omkostningsniveau for at kunne stå imod og sikre alle medarbejderne, skulle dette ske igen.

Noget af det jeg fokuserer på lige i denne uge er at lave en plan for hvilket arbejdstøj vi skal bruge. Jeg sidder fast foran skærmen i flere timer og laver en plan for en gradvis udskiftning af den nuværende leverandør som er dyrere end det vi kan få inde på onlinearbejdstoej.dk. Det er alle de små ting som tæller. Eksempelvis skifter jeg nu vores arbejdsstrømper ud. Før havde vi en masse forskellige mærker, nu skal det hele ensrettes til Mols arbejdsstrømper.

Det kan godt lyde af lidt, men det har vist sig at det måske er det som gør at vi kan beholde alle medarbejdere skulle det ske igen og det er noget jeg prioriterer meget højt, da jeg ser os alle som en stor familie.

Det er måske ikke de eneste ændringer der kommer her i min lille virksomhed, eller i andre virksomheder ligesom min hen over landet. Det er noget af det som har skræmt mange virksomhedsejere det sidste stykke tid. Det her med at man måske ikke er herre over sin egen virksomhed eller om man må have lov til at køre ud til sine kunder.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *