Selvom alle taler om, at Covid virusset er her, og at der vil gå meget lang tid, førend vi kommer tilbage til helt normale tilstande igen, så har vi altså besluttet, at vi vil planlægge vores sommerferie til næste år. Vi vil til Asien.

Rejser snart

Til den tid er der sikkert udviklet en vaccine, og den vil vi da bruge.
Det har altid stået højt på vores ønskeseddel at komme til Asien. Min mand vil gerne til Singapore. Jeg vil bare opleve dele af Asien – og især Thailand. Så vi har besluttet, at vi vil planlægge det sådan, at vi rejser lidt rundt.
Derfor er jeg lige nu ved at lede efter flybilletter til Thailand. Jeg har mange venner, som har været derude, og jeg har selvfølgelig også smagt thaimad.

Billige fly til Singapore

Det er lækkert. Men jeg skal også finde billige flybilletter, som kan få os til Singapore, når vi har set tilstrækkeligt af Thailand. Det er, ligesom en stiltiende aftale, vi har, at vi naturligvis skal besøge begge steder. Det er godt nok noget af et projekt, vi har sat for os selv. Vi har det jo sådan, at vi gerne vil bo på små steder, hvor der ikke er alt for mange turister. Og det betyder, at jeg også skal finde hoteller og herberger. Vi er ikke kræsne og kan sagtens overleve uden luksus. Men vi vil da også gerne bo på lækre steder med gode udsigter. Enten over byernes tage eller til skønne strande.

Det med valuta

Vi skal også finde ud af alt det her med valuta. Heldigvis har vi betalingskort, og jeg tænker, at de også kan bruges de fleste steder ude i Asien. Men det kan godt tænkes, at vi forvilder os ud i områder, hvor de ikke tager imod et MasterCard. Hvad hedder Thailands valuta? Kan man bruge amerikanske dollars i Singapore?

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *