Kender du til engelsk streetwear?

De fleste er begyndt at få øjnene op for Boxfresh, der er et tøjfirma i London. Tøjet har længe været populært i England, og nu er det så små begyndt at komme frem i Danmark også. Boxfresh har eksisteret siden 1989, og de har længe været kendt for at producere streetwear. Det engelske tøjfirma har fortsat fokus på streetwear og på den atletiske livsstil. Med Boxfresh er du sikret en god kvalitet, og et design der følger tidens trend.

Boxfresh sko

Selvom Boxfresh startede som streetwear-producent, så har de også formået at lave sko, der er blevet vildt populære. Deres sko kommer i vidt forskellige udgaver, hvor en af de mest populære er den såkaldte Boxfresh Geo. Det er en streetwear sko, der er udformet som hi-tops. Den er perfekt til dig, der gerne vil klædes lidt uformelt og smart til hverdag.

Hvis du er mere til andre slags fodtøj, så kan du helt sikkert finde Boxfresh sko, der passer til din stil. Den engelske streetwear-producent laver nemlig også klassiske Desert Boots, fine sko og almindelige sneakers.

Perfekt til jeans

Jeg er stor tilhænger af, at man altid har mange jeans, sweatshirts og almindelige t-shirts på lager. På denne måde kan du nemt klæde dig spændende til hverdag, uden at du skal købe nyt tøj hele tiden. Jeg køber som regel billige jeans og sweatshirts, da jeg hellere vil have mange forskellige – fremfor to-tre styks der er vildt dyre.

Hvis du har mange jeans og sweatshirts at vælge imellem, så er du sikret en varieret og smart tøjstil til hverdag. Og nu hvor du kun mangler skoene, så er et par Boxfresh måske lige sagen. De er nemlig perfekte til jeans, og de kan nemt bruges til hverdag. Jeg kan ikke lide at fremstå for formel i hverdagene, hvorfor jeans og Boxfresh er en god kombination.

Nu hvor vinteren og efteråret er over os, er det på tide at skifte de korte shorts ud med jeans og jakke. Vejret bliver dårligere, koldere og der bliver hurtigt mørkt. Så skynd dig ud at bruge nogle penge på tøj, så der i det mindste er lidt at glæde sig til.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *