Engelske brands hitter i Danmark

Englænderne har fat i den lange ende for tiden – i hvert fald når det handler om modetøj til mænd og kvinder. De engelske brands har nemlig vind i sejlene, og de formår at sælge en god portion tøj i Danmark. Engelske tøjmærker som eksempelvis Voi Jeans Co. formår nemlig at forene innovativ stil med en skarp pris. Modetøj behøver ikke koste en formue, og det er noget mange trendy tøjmærker har taget til sig. De engelske modebrands sælger dog ikke kun fordi, at deres tøj er til at betale – de sælger i høj grad også, fordi deres design og kollektioner er lige i øjet.

Man kan gruble lidt over hvordan mange udenlandske brands har fået så stor succes i Danmark. Hvordan har et mærke som Voi Jeans Co. fået anerkendelse i Danmark eksempelvis? Jeg tror, at en stor del af forklaringen består i, at de danske netbutikker vinder indpas hos mange danskere – og at vi danskere således bliver introduceret for et større udvalg end normalt. Mere end tre millioner danskere handler i de mange netbutikker, og hvis det er grunden til at engelske brands som Voi Jeans Co. får succes – så klager jeg bestemt ikke. Ud fra tal fra FDIH, så klager resten af Danmark heller ikke, da vi er meget tilfredse med at handle hos netbutikkerne.

Mine favoritter fra England

Voi Jeans Co. producerer tøj, der er meget moderne – og som henvender sig til de modebevidste, unge mænd. Hvis du er til klassisk herremode, så spår jeg, at du vil elske Voi Jeans Co.

Hvis jeg skulle udvælge to favoritter fra det engelske tøjmærke, så ville det være deres Ammo Rifle Green sweatshirt – og deres Balboa Mid Wash jeans. Begge ting er, efter min mening, sindssygt fede og de er helt i tråd med herremoden her til vinter. Den army-grønne sweatshirt er perfekt til hverdag, og sammen med et par jeans har du en vinder-kombination. Bukserne er et par lyse jeans, der har huller i stoffet. Jeg kan godt lide jeans, og særligt hvis de har et smart, subtilt touch. Præcist som disse.

Hvad er din holdning til de store engelske tøjmærker? Lad mig høre fra dig i kommentarerne.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *