Netdating er et godt sted at finde nye venner

Dating via nettet har åbnet et helt nyt datingmarked med mange flere muligheder og langt større chance for at finde den eneste ene. Går man til netdating med den ene intention at finde det perfekte match, vil man imidlertid nemt blive skuffet.

Selvom man har de samme interesser og den samme indstilling til livet, er der ingen garanti for, at der også opstår romantisk kemi. Møder man op til alle sine dates med et romantisk forhold som sit endelige mål, ender man med bare at blive ekstremt skuffet hver eneste gang. Man kan endda ende med et direkte dårligt forhold til alle sine tidligere dates, hvis de ikke forløber præcis som man kunne ønske sig eller havde forestillet sig.

Møder man i stedet op til hver eneste date med indstillingen, at man nu skal møde et menneske, som minder meget om en selv, men som ikke nødvendigvis bliver en romantiskpartner. Hvis man har den indstilling til de partnere man møder over netdating, er der langt større chance for at opbygge både et venskabeligt og et romantisk forhold. Denne indstilling kan også udrydde noget af el den nervøsitet, der opbygges, når man første gang skal møde nogen, som man ellers kun har snakket med over en netdating side.

Find venner med de samme interesser

Mange netdating sider har optimeret datingprocessen ved at matche individer med de samme interesser og indstilling til livet. Lige præcis disse faktorer er nemlig afgørende for et godt romantisk forhold.

Dette gør sig imidlertid også gældende for venskaber. Mange af det mennesker, du bliver matchet med over netdating, ville derfor også være oplagte kandidater til at være din nye bedste ven. Hvis man lægger de romantiske følelser på hylden, bør man derfor overveje, om man ikke bare burde blive venner i stedet.

 

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *