Flodbåd og chokolade i Thailand

Jeg er blevet gift for et par måneder siden, og min mand og jeg har endnu ikke været på bryllupsrejse. Vi havde et stort bryllup, og der var mange forberedelser, så vi syntes ligesom ikke, at vi orkede at planlægge vores bryllupsrejse på samme tid. Vi havde et fantastisk bryllup, og gav os tid til at nyde det. Nu er det så tid at kaste os vores forberedelserne til vores bryllupsrejse.

Vi er så glade for, at vi har gjort det på den her måde, da det giver os mere tid til at nyde både vores bryllup og vores bryllupsrejse.

Hvor skal rejsen så gå hen? Vi har snakket både om Thailand og New York. Det er 2 meget forskellige rejsemål, så vi har undersøgt begge nøje online for at tage en beslutning. Beslutningen er faldet på Thailand, da vi har været i USA, dog aldrig New York, så det må vi have til gode til en anden gang.

Vi skal af sted i 2 uger. Vi starter i Bangkok og tager derefter daseferie i en uge på Phuket. I Bangkok skal vi selvfølgelig se de traditionelle turistattraktioner, men udover det har vi fundet nogle spændende aktiviteter.

Nu da det er en bryllupsrejse, har vi arrangeret en privat river boat tur. Turen tager 2 timer, og vi skal af sted sidst om eftermiddagen, hvor solen ikke er så bagende varm. Vi kan selv tage drinks med, så den står på champagne!

Vi har også hørt om en chokoladebuffet på hotellet ”Sukothai”, som er et meget eksklusivt hotel. Det er hver weekend fra 14-19, og her kan du blande dig med Thai high society. Vi har besluttet ikke at tælle kalorier, men blot gå dem af ved shopping 🙂

En anden sjov ting er at få eftermiddagste på ”The Oriental” i deres lounge. Spændende bliver det, og jeg kan slet ikke vente.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *