Dyrepark er en god udflugt for hele familien

Er I ved at planlægge en udflugt for hele familien, kan det være en god ide at gå efter en af de mindre dyreparker, der findes i Danmark. Det er ofte langt billigere end de zoologiske haver, men giver jer lige så mange oplevelser som der. Derudover er der ofte mere plads, fordi dyreparkerne ligger ude på landet, mens en zoologisk have ofte ligger inde i en by. Det gør, at der er store områder, hvor børnene kan lege, og hvor I kan sidde og nyde jeres medbragte mad.

Dyreparker har mange typer af dyr

Der er selvfølgelig nogle dyr, som de ikke må have i en dyrepark, men som regel har de et meget stort antal dyr. Det kan for eksempel være fugle, geder og kaniner. Generelt er der lagt meget vægt på, at børnene kan komme tæt på dyrene. En del af dem kan de derfor komme til at klappe. Andre kan de for eksempel opleve ved fremvisninger.

For et barn er det ofte en større oplevelse at have rørt ved en lille slange end at have set en løve på tyve meters afstand. Det er derfor værd at overveje, om I ikke skal vælge dyreparken frem zoo’en næste gang.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *