Dating.dk m.fl. – lidt for smarte ?

Dating.dk m.fl. – lidt for smarte ?

Dating.dk har på det seneste været rigtig meget i medierne – blandt andet på grund af deres postulat om at hvert 4 forhold starter på dating.dk (som viste sig ikke at holde vand), på grund af deres abonnementsløsninger hvor der står en masse med småt og folk dermed får store og uforventede træk på deres konti, samt problemer med deres system der gjorde at man kunne “live-tracke” de brugere, der brugte deres mobilløsning – et dejligt værktøj (hvis man er fuldblods-stalker).

Læs blot denne artikel – som også indeholder links til andre artikler om dating.dk:

http://ekstrabladet.dk/kup/article1696316.ece

Ublu abonnementsordninger

En ting, som rigtig mange er utilfredse med er, at dating.dk reklamerer med at man kan prøve en hel uges PlusProfil for kun 19 kr. Så er det lige der, at man skal have de helt store briller på; for med småt står der nemlig længere nede på siden teksten: herefter 45,- om ugen (449,- hver 10. uge). Så kunne man måske tro, at der ugen efter ville blive hævet 45 kr., for at dække næste uges abonnement – indtil man lukker abonnementet. Men det er ikke det, der sker – nej, efter de 7 dages prøveperiode, hæver dating.dk simpelthen 449 kr. for de næste 10 ugers abonnement, helt uden advarsel. Derudover har de endda indrettet systemet sådan, at man ikke kan lukke sit abonnement de første 24 timer – og beløbet på de 449 kr. trækkes endda 8 timer før den ene uges PlusProfil udløber.

Sagt på en anden måde – man skal træde virkeligt, virkeligt varsomt, hvis man vælger at oprette en profil på dating.dk.

Er der alternativer ?

Alternativet er at vælge en af de sider, der enten ikke har abonnementsløsninger, eller som har en “ærlig” abonnementsløsning. Altså en side, som skriver tydeligt, hvad deres vilkår er, og som udelukkende forlænger en uge med en uge (eller en måned med en måned) – så man ikke overraskes ved lige pludselig at opdage en enorm hævning på ens kreditkort.

Nogle eksempler på hæderlige dating sider jeg selv har hørt om, er bl.a.:

Farmerdating (dk) – for dem på landet

40plus dating (dk) – for alle over 40 år

Boyfriend (dk) – for homoseksuelle

Der er garanteret mange flere derude, som opfører sig ordentligt, men husk altid at læse det med småt inden du melder dig ind på en datingside!

Bliv ikke (alt for) forskrækket

Denne artikel er selvfølgelig ikke ment som en advarsel mod online dating – tværtimod har jeg flere bekendtskaber som har mødt deres partner på netdating sider. Artiklen er blot en reminder om hvor vigtigt det er altid at læse det med småt – og at være oplyst, inden du foretager et køb på en side på nettet. Men sådan er det jo i øvrigt i alle livets andre forhold – hvis du blot springer i med begge ben først, er der større chance for du bliver skuffet.

I sidste ende handler det jo om at få en god oplevelse og få en kæreste – og det kan hurtigt blive ødelagt af en hel masse bøvl med at prøve at komme ud af en eller anden dum abonnementsordning, som man slet ikke var klar over man havde tilmeldt sig.

Rigtig god fornøjelse med din internet dating!

Disclaimer

Related Posts

One thought on “Dating.dk m.fl. – lidt for smarte ?

  1. Av av man skal da vist træde varsomt hvis man skal oprette sig hos Dating.

    Er lige blevet single, så måske http://www.40plus.dk dating skal have en chance, så er jeg også fri for alle de unge;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *