Danskerne elsker fodboldgolf. Så enkelt kan det siges, og det er også rigtigt. Rigtig mange mennesker har i dagens Danmark rigtig travlt med alle de huslige pligter, børn og arbejde. Derfor kan man ofte glemme at koble af og finde tid til at lave noget sociale med familie og venner. Her kan fodboldgolf derfor være en god aktivitet for eksempelvis hele familien, da man så kan få mulighed for at pleje det gode sammenhold og lave noget hyggeligt og sjovt i fælleskab.

Fodboldgolf er kort sagt en form for golf, bare hvor bolden er på størrelse med en normal fodbold, og så gælder det ellers om at få bolden i de rigtige huller på en bane med forhindringer imellem. For at vinde spillet kræver det ikke at være den mest sportslige, da det lige så meget handler om at kunne præcisere sit skud, så derfor kan alle være med – selv den ikkesportslige mor.

Fodboldgolf indbyder til en masse sjove timer med grin og leg. Der er mulighed for at man kan grine med og af hinanden, hvilket kan være sundt til tider. Rigtig mange elsker at konkurrere, så derfor er det oplagt at spille fodboldgolf, da man der får mulighed for det, men på en ordentlig og underholdende måde.

Det er dog ikke blot oplagt for familien at spille fodboldgolf, men kan også være en fordel for kollegaerne som har brug for en sjov eftermiddag efter kontoret. Hvis man har mange nye kollegaer, kan det oveni købet forbedre sammenholdet og man kan komme til at lære hinanden bedre at kende, hvis man spiller fodboldgolf sammen. Det er langt fra akavet og blot en god måde at få hinanden lært at kende på. At have det godt socialt, kan også på mange måder styrke arbejdsindsatsen på kontoret, så derfor kan fodboldgolf være med til at give en masse ny og god energi.

Befinder du dig i det nordjyske, vil det være oplagt at prøve at tage et spil fodboldgolf hos Nymarksminde, som har en stor bane med 18 huller. Men der findes fodboldgolfbaner over hele landet. Så det er bare om at komme i gang.

 

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *