Mange affærer begynder via nettet

Nettet har givet os en fantastik mulighed for at møde nye mennesker og at holde fast i alle de gamle venner og bekendte, hvis liv ellers ville glide ud i uvisheden. Selvom alt det har bragt rigtig mange gode ting med sig, så har det altså højnet muligheden for dumheder.

Rigtig mange affærer har det nemlig med at starte på nettet. Hvis du er nervøs for at din partner har gang i en affære på nettet, så bør du læse med her. Her får du nemlig nogle gode råd til, hvordan det er at du undgår, at det sker.

Snag ikke i hans ting

Først og fremmest er det meget vigtigt, at du ikke giver dig til at snage i hans eller hendes personlige ejendele.

Det kan være meget fristende lige at tage et kig på hans mobil, imens han er på toilettet eller i bad. Men det er altså ikke en god idé.

Hvis du først begynder at snage, så ødelægger du den tillid som er så altafgørende for jeres forhold.

Prøv engang at forestille dig hvis rollerne var vendt rundt og du fandt ham eller hende gå og kigge i dine ting. Hvordan ville du selv have det med det?

Tal om det

Det allerbedste du kan gøre, hvis du er bange for at din partner måske har en affære på nettet, er tale om tingene.

Fortæl din partner din uro og frygt du går rundt med. Fortæl dem hvordan det er du har det og hvorfor præcis det er at du har det sådan.

Prøv ikke at være for anklagende. Det skal ikke handle om at din partner føler sig angrebet, men at du har nogle følelser, som du gerne vil have luftet.

Prøv at holde samtalen så rolig som muligt og lyt til det partneren fortæller dig. Så skal det nok gå fint alt sammen.

Kom videre – sammen

Nogle gange ser en affære eller et sidespring, uden på nogen måde at være planlagt – det sker nærmest bare uden, at nogen af parterne egentlig har haft nogle tanker eller bagtanker omkring.

Men hvis man er virkelig glad for hinanden, så kan forholdet også overleve det. Det tager nok noget tid, inden man stoler på hinanden igen. Men så kan man også godt komme videre – sammen.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *