Konfirmationsdagen er en kulmination på lange og mange forberedelser. Både for konfirmanden og dennes forældre og familie. For konfirmanden starter forberedelser allerede i starten af skoleåret, hvor denne sammen med sine klassekammerater begynder til konfirmationsforberedelser. Her bliver den unge præsenteret for, hvorfor denne skal konfirmeres, hvad der på dagen bekræftes og hvad dagen betyder. For forældrene er forberedelserne til konfirmationen af mere praktisk karakter. Det skal besluttes om festen skal holdes hjemme eller i et selskabslokale alt efter, hvor mange gæster der inviteres. I samme omgang skal det besluttes, hvad der skal serveres af mad for gæsterne. Da forberedelser til konfirmationen kan være tidskrævende kan maden, med fordel, bestilles ude fra.

Der findes ikke en traditionel ret eller menu, som serveres til en konfirmationsfest. Dette cateringfirma har til gengæld mange forskellige muligheder og bud på en sådan menu. En løsning som deres konfirmationsbuffet er et valg med mulighed for at præge menuen selv. Der er frit valg blandt forskellige forretter, en hovedretsmenu, hvor der kan vælges mellem 9 forskellige kødretter, stor tilbehørspakke samt frit valg af dessert til konfirmationsbuffeten.

Ud over at sørge for tilrettelæggelse og forberedelse af maden til konfirmation, tilbyder firmaet også at levere maden lige til døren. De har mange års erfaring med levering af mad til forskellige former for fester. Det kan være havefester, fødselsdagsfester, bryllupper og konfirmationer. De er derfor rutinerede i at planlægge både mængden af mad til forskellige størrelser selskaber, samt at der i alle menuer eller buffeter vil være noget mad for enhver smag. Bestilles maden til konfirmationen hos dette firma, vil I sikre jer en professionel service og håndtering samt at maden er af høj kvalitet. Ydermere vil I have mulighed for at sørge for, at give konfirmationsfesten det lille ekstra, som den store dag og konfirmanden har fortjent.

Selve festen til denne dag har vi valgt at holde derhjemme på vores nybyggede og nymalede træterrasse som vi har fået hjælp til at få bygget så den lige kunne nå at være færdig til dagen.

Disclaimer

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *