Smart e-cigaret til billige penge, ja tak!

Jeg har tidligere i et indlæg skrevet om, hvor meget jeg har hadet alle de yuppier der gik rundt og pulsede på deres fine e-cigaret. Jeg var sikker på, at de kun gjorde det, fordi det så smart ud. Jeg troede på ingen måde de vil kunne hjælpe en med at stoppe med at ryge. Jeg var dog trods alt lidt nysgerrig og har da også været inde og tjekke priserne på en e cigaret. Det skal siges, at dengang kostede e-cigaretterne over det dobbelte af, hvad de gør nu. Derfor var jeg måske også meget skeptisk overfor, at skulle købe en e cigaret.
Jeg må så indrømme, at jeg for godt 2 måneder siden anskaffede mig en, da nysgerrigheden var vokset sig ind i himlen og prisen også var faldet så meget, at jeg kunne forsvare at smide e-cigaretten ud bagefter, hvis ikke det blev et hit.
For mit vedkommende var jeg helt grøn inde for det her område, da jeg skulle købe de her e-cigaretter. Derfor var det vigtigt for mig, at komme til at snakke med en omkring, hvilke e cigaretter der vil passe mig.
Jeg kontaktede  e cigaret butikken http://www.smartsmoke.dk. Det er et dansk firma og de har kundeservice pr telefon i stedet for mail. For det der edb er måske heller ikke helt min stærke side.
Ud fra det, den venlige person i den anden ende af røret sagde, så skulle den e cigaret jeg købte være deres bestseller og den, der var mest brugervenlig. Servicemedarbejderen gav en rigtig god og fyldestopgørende service, som jeg virkelig satte pris på, for som sagt, så er jeg et fjols til det der teknik.
To dage efter jeg havde bestilt min e cigaret, blev den leveret direkte til døren. Jeg må indrømme, at den kom til at ligge i skuffen to uger, før jeg fik den brugt. Det var da noget kun så dumt, da jeg ikke har røget så meget som en cigaret siden, jeg startede med dampe løs.
Jeg har dampet i mere end 5 måneder nu og har sparet rigtig mange penge på tobak. Jeg har faktisk sparet så mange penge sammen, at jeg og fruen kan tage en tur på mini ferie. Det er da mega fedt, som yuppierne vil sige.
Er du mega kritisk som jeg var, så prøv det. Du vil helt sikkert ende med at elske det, specielt når du ser på, hvad du spare af penge.

Disclaimer

About: Pia


One thought on “Smart e-cigaret til billige penge, ja tak!”

  1. He he jeg har selv gået rundt og tænkt akkurat det samme, men nu er jeg også selv røget på vognen med e cigaretterne. Jeg må sige, at jeg er yderst overrasket over hvor godt de virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *