Der findes rigtigt meget babyudstyr på det danske marked – og det kan være svært som ny forælder at sortere skidt fra kanel. For hvad har du strengt taget behov for, og hvad kan du godt undvære? Det skal vi komme nærmere ind på i dette indlæg. Jeg vil nemlig skrive lidt om babyudstyr, og hvad der er godt at investere i.

Det er en rigtigt god ide, at købe  babyudstyr som et puslebord og badekar. Puslebordet er ikke strengt nødvendigt, hvis du i forvejen har et bord, der står fast og solidt. Dertil kan du nøjes med at købe et pusleunderlag, som er behageligt for din baby at ligge på. Det du dog skal være opmærksom på, er at bordet har en god arbejdshøjde – da du kommer til at tilbringe meget tid foran puslebordet.

Det er også en rigtigt god ide, at investere i en barnesele. Din baby føler sig nemlig tryg, når det mærker din krop så tæt på. Babyen trives når den bæres rundt i denne slags babyudstyr, da den kan mærke varme fra dig – og ikke mindst fornemme dit hjerteslag. Dertil kommer, at barnet hele tiden får nye sanseindtryk, når du bevæger dig rundt med babyen på maven.

Hvad med en kravlegård?

Der er mange forældre, der gerne vil give deres barn en kravlegård – og det kan være en fornuftig beslutning. En kravlegård er strengt taget ikke nødvendigt på samme måde som et badekar eller babytøj, men det har dog sin plads indenfor babyudstyr.

Det er vigtigt for dit barn, at det får lov at bevæge sig og udvikle sanserne samt bevægelserne. Derfor kan en kravlegård komme til nytte, da barnet får plads til at udfolde sig – uden at du skal være bekymret for, at barnet kommer til skade. Der findes mange sager i et hus, der kan gøre skade på dit barn – det kommer du i forkøbet med en kravlegård.

Hvad er dine erfaringer med babyudstyr – hvad skal man have? Hvad er ’nice to have’ – og hvad er ’need to have’? Lad mig høre fra dig i kommentarerne.

Disclaimer

Related Posts

One thought on “Babyudstyr er vigtigt

  1. Super god artikel, og du har fuldstændig ret i, at der er mange penge at spare ved at købe babyudstyr online.

    Vi køber stort set alt online, da det som sagt er billigere og meget nemmere. Vi har gennem tiden købt meget billigt babyudstyr online, og det vil vi bestemt blive ved med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *